Spring naar hoofdmenu Spring naar hoofdinhoud
Jumpstart - De Groenste Energiecentrale

Lid worden

Lidmaatschap

Jumpstart biedt leden voordelen en vraagt daar wat voor terug. Lid worden van Jumpstart betekent dat u:

  • Eén van de standaard installaties aanschaft, inclusief onderhoudsovereenkomst
  • Gebruik maakt van de gestandaardiseerde financiering
  • Uw stroom afzet via Jumpstart

Om de kracht van de coöperatie ten volle te kunnen benutten, is het alleen mogelijk gebruik te maken van dit volledige pakket.

lidmaatschap
zeggenschap Fons Kersten melkveehouder in Sevenum

Zeggenschap

Met hulp van FrieslandCampina is de eerste start van een werkende coöperatie gezet. Op dit moment bestaat het bestuur van de coöperatie uit melkveehouders en medewerkers vanuit FrieslandCampina. Zodra de coöperatie voldoende omvang heeft (>200 leden), wordt de  zeggenschap overgedragen aan de leden.

Doe de zelftest

Mestvergisting past nog niet op elk bedrijf. Het mogelijke rendement hangt onder andere af van uw bedrijfsomvang, het bestaande vloersysteem, de mestopslag en het bestaande energieverbruik. Wilt u weten of uw bedrijf geschikt is voor mestvergisting? Doe hier dan de zelftest.

zelftest
infobijeenkomst

Informatiebijeenkomsten

Melkveehouders wiens bedrijf (mogelijk) geschikt is voor monomestvergisting zijn welkom op een van de informatiebijeenkomsten die Jumpstart organiseert.

U kunt zich aanmelden door na afronding van de zelftest aan te vinken dat u graag een van de informatiebijeenkomsten bezoekt. U ontvangt van Jumpstart een uitnodiging per mail.